Påskekrim: Netflix, TV i 2022 & TV2 Simo.

Påskekrim har blitt en kjær tradisjon for mange nordmenn. Enten du liker å lese spennende krimromaner, se på krimserier eller løse mysterier på egenhånd, finnes det flere muligheter å utforske påskekrimmen på. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på påskekrimmuligheter på Netflix, TV i 2022 og TV2 Simo.

Netflix: Påskekrim og mer

Netflix er en populær strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av filmer og serier, inkludert påskekrim. Påsken er ofte en tid for påskekrim-maraton, der man kan bingewatche spennende serier eller dykke ned i klassiske krimfilmer. Her er noen påskekrimtips på Netflix:

  • “The Killing”: Dette dansk-svenske krimdramaet følger etterforskerne Sarah Lund og Jan Meyer i deres søken etter sannheten bak en rekke drap. Serien består av fire sesonger, og er perfekt for de som liker en mørk og intens kriminalfortelling.
  • “Mindhunter”: Basert på sannheten, tar denne amerikanske serien oss med tilbake til begynnelsen av moderne kriminalspsykologi. To FBI-agenter intervjues seriemordere for å forstå deres tankegang og løse mordgåter. Utrolig fascinerende og uhyggelig.
  • “Broadchurch”: Denne britiske krimserien tar oss med til den lille byen Broadchurch, der det blir begått et grusomt mord. Etterforskerne Alec Hardy og Ellie Miller jobber sammen om å finne ut hvem som er ansvarlig. Serien er kjent for sitt realistiske portrett av menneskelig drama og flotte skuespill.

På Netflix finner du også et bredt utvalg av andre krimserier og filmer, inkludert skandinaviske krimserier som “Borgen”, “Bron/Broen” og “Forbrytelsen”. Uansett hvilken type påskekrim du liker, er det stor sannsynlighet for at du finner noe som passer deg på Netflix.

TV i 2022: Påskekrim på direkten

Påsken er en tid der mange nordmenn setter seg foran TV-skjermen for å se påskekrim på direkten. TV-kanalene har ofte spennende påskekrimserier og filmer som sendes i påsken. Her er noen påskekrimtips på TV i 2022:

  • “Wisting”: Den norske krimserien “Wisting” er basert på Jørn Lier Horsts populære krimbøker. Serien følger etterforskeren William Wisting i hans kamp for å løse saker som har plaget ham i årevis. Serien ble en stor suksess da den først ble sendt, og er definitivt verdt å få med seg.
  • “Beck”: Den svenske krimserien “Beck” har blitt en favoritt blant mange krimfans. Serien handler om etterforskeren Martin Beck og hvordan han håndterer krevende mordsaker i Stockholm. Hvis du ikke har sett “Beck” ennå, er påsken en perfekt tid å begynne å se den på.
  • TV2 Simo: TV2 Simo er Norges egen påskekrimkanal. Her vises det en blanding av klassiske og nye påskekrimserier, samt spennende dokumentarer om true crime. TV2 Simo er et must for alle som vil ha en autentisk påskekrimopplevelse.

TV-kanalene har ofte egne påskekrimprogrammer og spesialer som sendes i løpet av påsken. Så sjekk ut TV-guiden for å se hva som vises når, slik at du kan planlegge din påskekrim-maraton.

Konklusjon

Påskekrim er en viktig del av påskefeiringen for mange nordmenn. Enten du foretrekker å se påskekrim på Netflix, følge med på spennende påskeserier på TV i 2022 eller slå på TV2 Simo for en autentisk påskekrimopplevelse, er det viktigste å nyte og kose seg med spennende krimfortellinger i påsken.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg se påskekrim på Netflix?

Netflix har et bredt utvalg av påskekrimserier og filmer som du kan strømme direkte på plattformen deres.§

Hvilke påskekrimserier kommer på TV i 2022?

Det anbefales å sjekke TV-programmet nærmere påsken for å få oppdatert informasjon om hvilke påskekrimserier som blir vist.§

Hvilke TV-kanaler viser påskekrim?

Flere TV-kanaler har sendetid dedikert til påskekrim, inkludert TV2 og NRK. Det kan være lurt å sjekke sendeplanen deres for å se hvilke programmer de viser.§

Hva er TV2 Simo?

TV2 Simo er en norsk TV-kanal som fokuserer på krim og spenning. De sender populære påskekrimserier og filmer.§

Hvilke påskekrimserier kommer på TV2 Simo?

For å få oppdatert informasjon om påskekrimserier som blir vist på TV2 Simo, bør du sjekke sendeplanen deres nærmere påsken.§

Kan jeg se påskekrimserier på nettet?

Ja, flere TV-kanaler tilbyr strømmetjenester der du kan se påskekrimserier og filmer på nettet.§

Hva er noen populære påskekrimserier på nettet?

Noen populære påskekrimserier på nettet inkluderer “Broen”, “Den som dræber”, og “Forbrytelsen”. Disse kan være tilgjengelige på strømmetjenester som Netflix eller Viaplay.§

Hvor kan jeg finne påskekrim på TV-guide?

Du kan finne påskekrim som blir vist på TV ved å bla gjennom TV-guiden på nettsider eller bruke TV-guiden på din TV.§

Er påskekrim serier tilgjengelige med norske undertekster?

Ja, mange påskekrimserier har norske undertekster tilgjengelig. Dette gjør det lettere å følge med på handlingen, spesielt hvis serien er på et annet språk.§

Hva er noen av de mest sett påskekrimseriene på Netflix?

Noen av de mest sett påskekrimseriene på Netflix inkluderer “Mindhunter”, “Black Mirror” og “Stranger Things”. Du kan finne flere alternativer ved å bruke søkefunksjonen på Netflix-plattformen.§

Artiklen Påskekrim: Netflix, TV i 2022 & TV2 Simo. har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 32 anmeldelser