Kinesiotape apotek

Norgesplaster kinesiologitape rosa 5cmx5m 1stk – Apotek 1

Apotek 1

For støtte og skånsom behandling ved muskel- og skjelettlidelser. Til bruk ved kinesiologitaping, en smertefri behandling ved akutte og kroniske muskel- og …

Kjøp Norgesplaster Kinesiologi tape BLÅ på nett – Vitusapotek

Kjøp Norgesplaster Kinesiologi tape BLÅ på nett | Vitusapotek

Hent i apotek etter 1 time. I postkassen / post i butikk. Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager. Levering på døren.

Kjøp Norgesplaster Kinesiologi tape BLÅ hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.

Norgesplaster kinesiologitape 5cmx5m sort 1 stk – Vitusapotek

Kjøp Norgesplaster kinesiologitape 5cmx5m sort 1 stk på nett | Vitusapotek

Hent i apotek etter 1 time. I postkassen / post i butikk. Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager. Levering på døren.

Kjøp Norgesplaster kinesiologitape 5cmx5m sort 1 stk hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.

Norgespl Kinesiolog Bei 5Cmx5M 1 stk – Boots Apotek

Boots Apotek |Norgesplaster – Norgespl Kinesiolog Bei 5Cmx5M 1 stk

21. sep. 2013 — Kinesiotape er en elastisk tape som består av 100% bomull og akryl lim. Tapen finnes i ulike farger, men har samme virkning og struktur uansett …

Kjøp Norgespl Kinesiolog Bei 5Cmx5M 1 stk hos Boots Apotek, Fri frakt over 199

Kinesiotape – hvilken funksjon har den fargerike tapen?

Kinesiotape – hvilken funksjon har den fargerike tapen? – Trening.no

Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i …

Kinesiologitape, 5 m – Biltema.no

Denne rehabtapen skal brukes i henhold til kinesiologitapemetoden. Riktig bruk gir masserende virkning som fører til økt sirkulasjon og reduserer hevelser. Tapen minner om menneskets hud, og den kan strekkes i to retninger. Tapen er uten lateks og enkel å klippe. Bruksområder Hemme overspente muskler Støtte bindevev Beskytte stressede muskler og ledd Lindre smerte Redusere betennelser Redusere lymfatiske ødemer Påvirke bevegelsesevnen Stimulere hypotoriske muskler   Viktig å tenke på Hvis du er i tvil, må du kontakte fysioterapeut eller tilsvarende før du bruker teipen. Kinesiologitapen er vannbestandig, men ikke helt vanntett.  Husk at huden er tørrere og mindre elastisk om vinteren. Dermed er risikoen for å få en reaksjon større da enn resten av året. Derfor er det viktig å følge anbefalingene.  Mulige årsaker til allergi   Selv om du ikke har opplevd symptomer på allergi tidligere, kan allergi oppstå på grunn av følgende:  Endringer i årstidene  Fuktig hud ved taping  For hardt strukket tape *   Kraftig svetting  For lang brukstid * Tapens perfekte strekking er 30–40 %. Hvis den strekkes for lite, oppnås ikke ønsket effekt. ADVARSEL! Hvis du ikke har brukt produktet tidligere, eller hvis du har følsom hud, bør du teste på en liten flate først. Ikke bruk tapen hvis du er allergisk mot akryl, eller hvis du lett får allergiske reaksjoner. Må ikke brukes i mer enn 24 timer den første gangen. Hvis tapen fører til kløe og irritasjon, må du fjerne den umiddelbart. Hvis det ikke oppstår irritasjon, kan bruken forlenges gradvis til opptil tre dager.

Best pris på Norgesplaster Kinesiologi tape 5cmx5m rosa

Best pris på Norgesplaster Kinesiologi tape 5cmx5m rosa – Se priser før kjøp

Se beste pris på Norgesplaster Kinesiologi tape 5cmx5m rosa. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

Leukotape K Blå 5cm x 5m – Med24.no

Kjøp Leukotape K Blå 5 cm x 5 m hos Med24.no

Leukotape kinesiotape i blå er laget av fleksibelt tekstil med klebemasse av akryl. Tapen brukes blant annet ved muskelsmerter forskjellige steder på kroppen. Kjøp enkelt og billig hos Med24.no.

Sportstape og kinesiotape | Køb 100% lokalt på DinApoteker.dk

Her finder du vores udvalg af sportstape og kinesiotape. Køb det nemt og hurtigt på DinApoteker.dk.

Keywords: kinesiotape apotek