Style håret i sommer med en rettetang

En stor del av nettbutikkene tildeler i dag ulike leveringsmetoder. Det mest populære er foreløpig levering til pakkebutikk, fordi det da er super fleksibelt for deg å kunne hente bestillingen når du har mulighet. Leveringsmåten er derfor ekstremt hensiktsmessig, og til og med det lettest kjøpte leveringsalternativet.

Du kan like gjerne planlegge å få varene levert til leiligheten din eller huset eller ut på jobb. Frakttypen er ofte litt dyrere, men på den annen side veldig enkel. Den rimeligste leveringsversjonen er uten tvil å hente pakken selv, noe som imidlertid er betinget av at du bor i kort avstand fra nettbutikkens lager.

Forsendelsesperioden kan være ekstremt avgjørende i tilfelle du må bruke de nye produktene dine om kort tid, så for det formålet er det ganske meningsfylt å se nærmere på leveringstiden for det respektive produktet.

Mange nettselskaper garanterer levering neste virkedag på mange varenumre, men vær forsiktig da det avhenger av at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, så de kan mest sannsynlig få pakken til postkontor før lagerpersonalet har fire kvelder.

Noen nettbutikker leverer uten betaling, men ofte kun når du kjøper for en bestemt sum. Som et alternativ kan du ta den mest prisbevisste leveringsmetoden, som typisk – uansett om du er i nærheten av Helsingør, Hillerød eller Faaborg – vil være å få rederiet til å bringe bestillingen til en pakkebutikk.

Det billigste leveringsalternativet

Det er nå svært ukomplisert for forbrukere å sammenligne priser mellom ulike nettbutikker, og til gjengjeld har flertallet av e-forhandlere funnet det uunngåelig å kutte salgspriser spesielt på deres beste i test-produkter – for barn og babyer, men også for menn og kvinner – ganske mye, og til og med noen ganger gir levering uten kostnad.

Det kan imidlertid være lønnsomt å sammenligne ulike forhandlere på nett for rabattkoder før du handler, slik at du er på den sikre siden med å anta den billigste prisen.

Du må imidlertid være så årvåken at når en nettbutikk tilbyr varer til en utsalgspris som kan sees på som uendelig gunstig, så kan det i noen tilfeller være et signal om et bedragersk internettselskap. Transaksjoner med kort er tross alt omfattet av en bestemmelse, som beskytter kjøperen mot uautentiske utsalgssteder på nettet.

Vi anbefaler generelt å bestille med kredittkort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill når du ønsker å administrere pengene over en periode.

Før noen kjøper fra en nettbutikk, må de utvilsomt lese nettbutikkens vilkår og betingelser, men det er nok ikke særlig gøy.

En annen løsning kan kanskje være å undersøke om nettselskapet er verifisert av e-merket, fordi det skal være en demonstrasjon av at nettforhandleren forsvarer de offisielle reglene og at nettbutikken noen ganger blir vurdert av eksperter som har mye kunnskap om begrepene. I tillegg tilbys du muligheten til en hjelpende hånd når du opplever dilemmaer med handlen.

Videre anbefales det at du er kunnskapsrik om de grunnleggende forholdene som kan ha innvirkning på bestillingen, for eksempel bytteretten nettforhandleren lover. I den forbindelse er det også viktig at du beholder fakturaen din permanent, slik at du til enhver tid kan bevise kjøpet, uansett om du bestiller produkter til kvinne eller mann.

Leveringshastighet er selvfølgelig eksepsjonelt sentral

Trustpilot gir deg som det var utmerkede muligheter til å undersøke et stort antall andre forbrukeres anmeldelser, og av den grunn er det å foretrekke at du ta en titt på internettforhandlerens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook fører også til ganske mange ærlige sjanser til å få et inntrykk av e-butikkens pålitelighet. I tillegg møter vi til og med nettbutikker som gir kundene mulighet til å kommentere bestillingsprosessen, som på samme måte kan benyttes til å veie opp kundetilfredsheten.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med mange nettbutikker ved at vi presenterer bedriftenes produkter, og får provisjon dersom du legger inn en bestilling.